Testaa itsesi!

Projekti käynnistyi Natasha Designille hieman yllättäen marraskuussa 2018. Ajatus seuraavalle levelille liiketoiminnan kannalta projektissa tuntui hivelevältä. Seudun konkari ja samassa talossa toimiva Mediatehdas Dakarin Pasi Riiali otti yhteyttä Natasha Designiin ja siitä projekti käynnistyi. Alkoi yhteinen kolmen kuukauden suunnittelu- ja toteutusmatka, kohti hyvinvoinnistaan ja terveydestään kiinnostuneita kuntalaisia Kotkassa.

Read More
Natasha Design Ky
Uskalla olla rohkea!

Jossain vaiheessa jokaiselle ihmiselle tulee hetki, jolloin hän kokee olevansa rikki. Minulla on niitä muutama. Olen oppinut, että useimmiten ne johtuvat väsymyksestä. Fyysisestä tai henkisestä, useimmiten molempein yhdistelmästä. Ihminen ei osaa jarruttaa. Tai tunnistaa ennen kuin voimavarat ovat tapissa. Lasi kuohahti yli. Silloin huudetaan apua. Paitsi jos ei osaa – pyytää apua. Tehdään asioita ikenet verillä, kunnes kaadutaan saappaat jalassa.

Read More
Natasha Design Ky
Tosinaisen brändimatka

Brändi sanana on kuulemma monelle kirosana. Alunperin sana tarkoitti karjan polttomerkitsemistä. Minä aion kuitenkin kirjoittaa aiheesta brändi. Koska se on minulle intohimo, ehkä vähän pakkomiellekin. – Brändi-sanalle ei oikein ole muutakaan kuvaavaa merkitystä, jos halutaan puhua visuaalisuudesta ja maineesta.

Read More
Natasha Design Ky
Ekamin yhteistyö Natasha Design Ky:n kanssa

Natasha Varis on ollut mukana vahvasti Ekamin brändiuudistuksessa vuoden 2018 aikana. Prosessissa uudistettiin muun muassa Ekami-konsernin logot, asiakaslupaukset, www-sivut ja visuaalinen ilme. – On ollut ilo tehdä yhteistyötä Natasha Designin kanssa. Saimme raikkautta Ekamin brändi-ilmeeseen ja pääsimme vaihtamaan näkemyksiä puolin ja toisin, Vilkki sanoo.

Read More
Natasha Design Ky
Suunta 2018 haastoi modernit johtajat!

Suunta 2018 vei meidät moderniin johtajuuteen. Modernilla johtajalla on fokus huomisessa ja aikaa kehittää liiketoimintaa. – Natasha Design on saanut kunnian suunnitella Suunnan tämän vuotisen visuaalisen ilmeen sekä olla valokuvaamassa seminaaripäivän hetkiä, Haminassa RUK-Maneesissa.

Read More
Natasha Design Ky
Aina on hyvä hetki laittaa brändit kuntoon

Natasha Design’in toimitusjohtaja ja brändisoturi Natasha Varis päätti lähteä toteuttamaan pitkään hautuneena olleen unelmansa konseptoida palvelun nimellä Brändit kuntoon. – Olin aluksi todella jännittynyt, lupaanko liikaa, pystynkö aikataulullisesti hallinnoimaan toimeksiannot, entä jos kukaan ei olekaan kiinnostunut laittamaan brändiään kuntoon, Natasha pohdiskeli.

Read More
Natasha Design Ky
Parempaa Internetiä pikseli kerrallaan

Natasha Varis haluaa rohkaista yrityksiä ottamaan ulkopuolista näkökulmaa brändi-ilmeensä kirkastamiseen. Varis haluaa olla se brändisoturi, joka auttaa yrityksiä henkisten esteiden ja pelkojenkin yli ja olla kanssa kulkijana kohti entistä puhuttelevampia ja vuorovaikutteisempia verkkosivuja.

Read More
Natasha Design Ky
X-files

Tein tarjouksen pilottiprojektina. Ihan hävettää kertoa, että ei mennyt se keikka ihan pulkkaan. Törmäsin monessa kohtaa – niin, että otin syyt niskoilleni, kuten ammattitaitoisen tekijän täytyykin osata toimia. Asiakas on aina oikeassa. Vaikka asiakas ilmaisee epäselvästi tarpeensa, on minun tehtäväni ottaa selvää ja kysyä tarkentavia kysymyksiä.

Read More
Natasha Design Ky
Kymenlaakso summit 2018

Natasha Design sai toteuttaa ensimmäisen Kymenlaakso summitin visuaalisen ilmeen. Ja osallistua mukaan tapahtumaan. Päivä oli aurinkoinen ja poikkeuksellisen helteisen kesän tuotoksena saimme päivästä kivan 9x9 kuvakollaasin (ks. ao.). – Kymenlaakson kauppakamarilla on tavoitteena saada Kymenlaakso summit -seminaaritapahtumasta suosittu kesäinen tulevaisuuteen keskittyvä seminaaripäivä.

Read More
Natasha Design Ky
Palveluverkkokauppa toimii hyvänä showroomina

Natasha Design auttaa yrityksiä brändin suunnittelussa ja kirkastamisessa. Palvelu- ja toimintatapa on sparraava ja työtä tehdään rinnakkain asiakkaan kanssa. Toteutamme digitaalisesti visuaalisia myynti- ja markkinointikampanjoita sosiaalisen median kanavilla. Mitäpä jos voisit ostaa palveluna graafista suunnittelua tai visuaalista sparrausta?! Kuulostaako jännittävältä vai peräti helpottavalta?

Read More
Natasha Design Ky
Olisinpa tiennyt

Olisinpa tiennyt, että jossain vaiheessa jokaiselle ihmiselle tulee hetki, jolloin hän kokee olevansa rikki – että useimmiten ne johtuvat väsymyksestä. Fyysisestä tai henkisestä, useimmiten molempien yhdistelmästä. Ihminen ei osaa jarruttaa. Tai tunnistaa ennen kuin voimavarat ovat tapissa. Tehdään asioita ikenet verillä, kunnes kaadutaan saappaat jalassa.

Read More
Natasha Design Ky
Etusivu ja visuaalinen ilme uusix!

Visuaalisen ilmeen suunnittelu omalle yritykselle on vähintään yhtä tärkeää kuin huoliteltu ulkonäkö. Brändi-ilmeen kirkastaminen välähti taas yksi aamuyö ja siitä syntyi Natasha Designin visuaalisen ilmeen versio 2.0. Raikas väriyhdistelmä sekä Natashan vuodesta 2015 käyttämä fonttikombo, joka on jo muodostunut visualistimme tunnistettavaksi kädenjäljeksi.

Read More
Natasha Design Ky
Tarvitsetko akuuttia somelääkitystä?

Tarvitsetko apua sosiaalisen median kanavissa, kuten: Google-, Facebook-, Twitter-, LinkedIn-, Instagram-tilin luonnissa, päivityksessä tai haltuunotossa? Markkinointistrategian sparrausta, kuvabannerin toteutusta, idean jalostamista? Tämä on Sinulle nopea ja helppo tapa oppia, kädestä pitäen – innostavasti motivoiden. – Valitse tarpeesi mukaan sopivaa coachausta. 

Read More
Natasha Design Ky
Huominen tehdään tänään

Kymenlaakso Summit 2018 -tulevaisuusseminaarin visuaalista ilmettä lähdettiin tammikuussa toteuttamaan yhdessä Kymenlaakson Kauppakamarin yhteyspäällikkö Tiina Paavolan kanssa. Kovien puhujien ja seminaaritapahtuman päivämäärän vahvistuttua pääsimme jatkamaan innostavaa yhteistyötä.

Read More
Natasha Design Ky
Painokotka yllätti

Painotuotteiden tilaaminen ja teettäminen on asiakkaalle edelleen iso juttu. Verrattuna Facebook-kampanjaan, jossa automaattisesti julkaistavat tarinat vilahtavat silmien ohi aiheuttaen kolmen sekunnin mielihyvähyrskeen aivoissa. Twiitistä kertyneet kuusi tykkäystä tai lainattu twiitti! Wou! Mitä jäi digistä käteen? 

Read More
Natasha Design Ky
Lyijykynää pukkaa

Etsin pitkään mustaa lyijykynää, jossa olisi kumi päässä. Sellaista kuin Digitalisteilla. Vähimmäistilausmäärä pyörryttää ammattilaistakin. Tiistaina 6.3. ei kun silmät kiinni ja 500 kappaleen lyijykynätilaus sisään. Vedosvaihe kulki nopeasti ja sain tarkan toimituspäivän Kotkaan, ti 13.3. Kävi kuitenkin niin, että kuriiritoimitus oli oven takana päivää ennen. Tykkään! :-)

Read More
Natasha Design Ky
Lämpimäinen aamupalalla

Aamukahvipöydässä oli pullan lisäksi tarjolla digitaalisia menestystarinoita sekä mukava ylläri, kun sai lämpimäisenä Kymenlaakson Kauppakamari -lehden, siis ennen postilaatikkoon saapumista. Lehden takakannessa nähtiin Kymenlaakso Summit 2018 -seminaarin ensimmäinen ilmoitus.

Read More
Natasha Design Ky
EKAMI suorana

Tänään jaettiin kaikkiin kymenlaaksolaisiin postilaatikoihin Ankkuri-lehti, jonka välissä oli EKAMI-mainospostia. Ekamin uudella raikkaalla ilmeellä haluttiin tuoda viestiä koulutusmahdollisuuksista, niin nuorille kuin aikuisille. – Visuaalisesta suunnittelusta vastasi Natasha Design ja innostava aiheen sisällön tuotanto toteutettiin yhdessä viestintäsuunnittelija Eeva Tillin ja CDO Annika Vilkin kanssa.

Read More
Natasha Design Ky