Parempaa Internetiä pikseli kerrallaan

Natasha Varis haluaa rohkaista yrityksiä ottamaan ulkopuolista näkökulmaa brändi-ilmeensä kirkastamiseen. Varis haluaa olla se brändisoturi, joka auttaa yrityksiä henkisten esteiden ja pelkojenkin yli ja olla kanssa kulkijana kohti entistä puhuttelevampia ja vuorovaikutteisempia verkkosivuja.

Read More
Natasha Design Ky
Innostavaa brändin suunnittelua

Natasha Design auttaa yrityksiä brändin suunnittelussa ja kirkastamisessa. Palvelu- ja toimintatapa on sparraava ja työtä tehdään rinnakkain asiakkaan kanssa. Toteutamme digitaalisesti visuaalisia myynti- ja markkinointikampanjoita sosiaalisen median kanavilla. Mitäpä jos voisit ostaa palveluna graafista suunnittelua tai visuaalista sparrausta?! Kuulostaako jännittävältä vai peräti helpottavalta?

Read More
Natasha Design Ky
Huominen tehdään tänään

Kymenlaakso Summit 2018 -tulevaisuusseminaarin visuaalista ilmettä lähdettiin tammikuussa toteuttamaan yhdessä Kymenlaakson Kauppakamarin yhteyspäällikkö Tiina Paavolan kanssa. Kovien puhujien ja seminaaritapahtuman päivämäärän vahvistuttua pääsimme jatkamaan innostavaa yhteistyötä.

Read More
Natasha Design Ky
Painokotka yllätti

Painotuotteiden tilaaminen ja teettäminen on asiakkaalle edelleen iso juttu. Verrattuna Facebook-kampanjaan, jossa automaattisesti julkaistavat tarinat vilahtavat silmien ohi aiheuttaen kolmen sekunnin mielihyvähyrskeen aivoissa. Twiitistä kertyneet kuusi tykkäystä tai lainattu twiitti! Wou! Mitä jäi digistä käteen? 

Read More
Natasha Design Ky
Lyijykynää pukkaa

Etsin pitkään mustaa lyijykynää, jossa olisi kumi päässä. Sellaista kuin Digitalisteilla. Vähimmäistilausmäärä pyörryttää ammattilaistakin. Tiistaina 6.3. ei kun silmät kiinni ja 500 kappaleen lyijykynätilaus sisään. Vedosvaihe kulki nopeasti ja sain tarkan toimituspäivän Kotkaan, ti 13.3. Kävi kuitenkin niin, että kuriiritoimitus oli oven takana päivää ennen. Tykkään! :-)

Read More
Natasha Design Ky