Uskalla olla rohkea!

IMG_3411.jpg

#notetomyself and others: Tiesitkö, että #191E25 on uusi musta?

Blogikirjoitus, joka antoi odottaa itseään 11 vuotta.

Joulukuussa 2018 kolahti jotakin. Tuli pieni välähdys 2018 kesäisestä aiheesta olisinpa tiennyt. #olisinpatiennyt

Jossain vaiheessa jokaiselle ihmiselle tulee hetki, jolloin hän kokee olevansa rikki. Minulla on niitä muutama. Olen oppinut, että useimmiten ne johtuvat väsymyksestä. Fyysisestä tai henkisestä, useimmiten molempien yhdistelmästä. Ihminen ei osaa jarruttaa. Tai tunnistaa ennen kuin voimavarat ovat tapissa. Lasi kuohahtaa yli. Silloin huudetaan apua. Paitsi jos ei osaa – pyytää apua. Tehdään asioita ikenet verillä, kunnes kaadutaan saappaat jalassa.

Kuinka vapautan itseni. Kuinka annan itseni olla vajavainen. Epätäydellinen, rikki.

Kuinka monesti haluamme lähipiirillemme näyttää vahvoilta – ja piilotamme heikkoutemme. Kuinka päästä asian ytimeen ja ymmärtää heikkouden aamupuuron. Vain kokemalla itse. Omalla kohdallani se osui äidin kuolemaan ja sen jälkeiseen elämän kehitysvaiheeseen. Sanotaan, että lapsen saanti kasvattaa. Minusta myös vanhempien menetys kasvattaa, yksinäisyyden sietokykyä. Enää ei ole ketään, joka puolustaisi Sinua kuolemaan asti. On pärjättävä. On aikuistuttava. Ja otettava vastuu omasta ja jälkikasvun elämästä. Sellaisen kokeminen nuorena pysäyttää.

Olisinpa SIIS tiennyt

Olisinpa tiennyt, että häpeä voisi viihtyä laiskuudessa. Tai laiskuus häpeässä. Vain luopumalla häpeästä, voimme toteuttaa itseämme rohkeasti.

“Kun olen vahva näytän, etten tarvitse apua.” –Natasha Varis 10.12.2018

“Kun olen vahva näytän, etten tarvitse apua.” –Natasha Varis 10.12.2018

“Kun olen heikko piilotan, etten tarvitse apua.” –Natasha Varis 10.12.2018

“Kun olen heikko piilotan, etten tarvitse apua.” –Natasha Varis 10.12.2018

 

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA NATASHA VARIS POHTII VISUAALISEN ILMEEN SUUNNITTELUA OMALLE YRITYKSELLEEN JA PALVELUILLEEN.

#brändi #FUNtastic #graafinensuunnittelija #graafinensuunnittelu #hoffice #idea #ideointi #innostus #kirkastus #konseptointi #luovuus #luovuustapissa #markkinointi #motivaatio #oppiminen #organisaatio #palveluntuotteistus #sisällöntuotanto #slogan #some #somekampanja #sosiaalinenmedia #suunnitteluprosessi #tarina #tulevaisuus #tunne #viestintä #visuaalinenilme #visuaalinensuunnittelu #visuaalisuus #workshop #värimaailma #yrittäjä #yrittäjyys #yritys #FFF500 #191E25

Natasha Design Ky