Testaa itsesi!

#testausasema

Testausasema Kotkassa

Intensiivinen Testausasema-projekti saatiin maaliin helmikuussa 2019 yhdessä Mediatehdas Dakarin kanssa.

_Y4A0168.jpg

Projekti käynnistyi Natasha Designille hieman yllättäen marraskuussa 2018. Ajatus seuraavalle levelille liiketoiminnan kannalta projektissa tuntui hivelevältä. Seudun konkari ja samassa talossa toimiva Mediatehdas Dakarin Pasi Riiali otti yhteyttä Natasha Designiin ja siitä projekti käynnistyi. Alkoi yhteinen kolmen kuukauden suunnittelu- ja toteutusmatka, kohti hyvinvoinnistaan ja terveydestään kiinnostuneita kuntalaisia Kotkassa. Vahvasti oli myös ääneen sanomaton näkemys mihin yrityksen tai organisaation erityisesti kannattaa investoida jos talous näyttää kuralta – ihmisten terveyteen.

VISUAALINEN TEKEMINEN

Mielenkiintoista projektissa kuin projektissa on aina ihmiset, jotka haluavat tuoda ideaansa ja asiaansa esille. Sain nopeasti fiiliksen, että projektia jo kahden vuoden ajan työstänyt Etelä-Kymenlaakson Urheiluakatemian toiminnanjohtaja Jiri Auranen, oli tosissaan. Sen pohjalta lähdettiin tekemään ja nopeasti löytyi ymmärrys, miksi, miten ja kenelle hommaa suunniteltiin ja tehtiin. Natasha Varis pääsi suunnittelemaan logoa ja hallin ilmettä varsin vapain käsin. Mukaan otettiin Kotkan kaupungin siluetista muokattua maalausta varten Linus Kagali, joka on maalannut myös Kotkassa Karhulan teollisuuspuiston Villa Maisema -rakennukseen seinään Kultakala Aalto-maljakossa -muraalin.

Visuaalisen ilmeen toteutuminen vaatii perusrakenteen eli toiminnan. Miksi ja kenelle Testausasemaa ollaan suunnittelemassa, mitä hyötyä siitä voi olla kenelle ja miten. Tämä piti saada avattua verkkosivujen muodossa. Kaikki muu on ollut taustatyötä, viestintää, kontaktointia, puheluja, s-posteja ja tapaamisia. Näkyvä osuus on fyysinen paikka, miltä se näyttää ja tuntuu, onko se meidän oma vai steriili valkoinen halli, painetut käyntikortit, flyerit, julisteet ja postikortit sekä rollup, infokyltit, ilmoitukset ja artikkelit lehdissä, televisiossa ja uutisissa.

006.jpg
008.jpg
005.jpg
007.jpg

LANSEERAUS

Testausaseman avajaiset järjestettiin keskiviikkona 20. helmikuuta 2019 Karhuvuoren urheiluhallilla, myös Steveco-areenana tunnetussa rakennuksessa, Ututie 4, Kotkassa. Liikuntajohtaja Antti Mattila toivottaa tervetulleeksi ja kertoo parin minuutin ajan mistä Testausasemassa on kysymys.

Kotka Originals YouTube -kanavalla on julkaistu verkkosivuillakin esiintyvää videomateriaalia.

Videon on toteuttanut Mediatehdas Dakar Oy:stä kuvaaja Jukka Koskinen ja leikkaaja Kimmo Yläkäs.

 

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA NATASHA VARIS POHTII VISUAALISEN ILMEEN SUUNNITTELUA OMALLE YRITYKSELLEEN JA PALVELUILLEEN.

#brändi #FUNtastic #graafinensuunnittelija #graafinensuunnittelu #hoffice #idea #ideointi #innostus #kirkastus #konseptointi #luovuus #luovuustapissa #markkinointi #motivaatio #oppiminen #organisaatio #palveluntuotteistus #sisällöntuotanto #slogan #some #somekampanja #sosiaalinenmedia #suunnitteluprosessi #tarina #tulevaisuus #tunne #viestintä #visuaalinenilme #visuaalinensuunnittelu #visuaalisuus #workshop #värimaailma #yrittäjä #yrittäjyys #yritys #FFF500 #191E25

Natasha Design Ky