Yrittäjän eväät

Kun eväänä on aitoa ruista ranteessa, jaksaa innostaa ja motivoida muitakin sekä tietysti tuottaa pöllöjä ideoita. Sain kutsun BNI Finlandin verkostotapaamiseen ja pyyhkäisin aamuseiskaksi Järvenpäähän. Hauskaa ja tehokasta meininkiä! Kutina jäi. – Vaan taisi olla yksipuolinen kutina. ;-)

Read More
Natasha Design Ky
Stand-up for the brand!

Rakastu keskeneräisyyteen, surffaa muutoksen harjalla, hyppää altaan syvään päähän, aseta tavoitteesi sinne missä pippuri kasvaa, uskalla lentää ja olla läsnä ihmisille, jotka haluavat innostua, oppia ja kehittää taitojaan. Luo jakamisen kulttuuria ja ole kiltti, niin sinullekin ollaan kilttejä. Eikö..?

Read More
Natasha Design Ky
Kaapelilla tavataan!

Digilakipalvelun visuaalinen ilme verkkosivuilla on innostavan yhteistyön ansiota asiantuntijoiden kanssa. Verkkosivujen integraatio ja uudistusprojekti lähti käyntiin sekä käyntikorttien ja myynti-markkinointiesitteiden suunnittelu ja toteutus. Natasha Design on aivan innoissaan yhteistyöstä startup-yrityksen kanssa, jonka slogan on: “Jotta ihmisten ei tarvitsisi riidellä.”

Read More
Natasha Design Ky
Brändin rakennusmatka

Brändin rakentaminen on matka. Natasha Design Ky esittelee ylpeänä kotikaupunkiaan Kotkaa tässä esittelyvideossa, jonka graafinen suunnittelijamme Natasha Varis toteutti keväällä 2017 osana opintotehtäviään Haaga-helian ammattikorkeakoulussa.

Read More
Natasha Design Ky
Ätshii!

Olen Helsinki-reissulla, matkalla kohti Kaapelitehdasta viettämään Agensin kesäpäivää. On ihana elokuinen aamu ja tapaan samalla sijoittajan. Käyn samalla reissulla rekisteröimässä yrityksen. Olen innoissani uudesta asiakkuudesta! Saan tehdä yhteistyötä asiantuntijoiden kanssa. 

Read More
Natasha Design Ky