Bränditavaroita
Olisiko kiva saapua workshoppiin, jossa eteesi olisi katettu työvälineet Sinulle ja saisit vielä pitää ne?! Mallina ruokailupöytä neljälle hengelle katetusta workshop-asetelmasta.

Olisiko kiva saapua workshoppiin, jossa eteesi olisi katettu työvälineet Sinulle ja saisit vielä pitää ne?! Mallina ruokailupöytä neljälle hengelle katetusta workshop-asetelmasta.

Tilauksessa workshoppaaminen!

Koskaanhan ei voi olla liikaa kasseja! Vai mitä?! Varsinkaan jos sen kassin sisällä on workshoppiin vietäväksi ilahduttavia GiveAway-liikelahjoja. Suunnittelijana olen vähän pöhkö. Muumi-hiirimatto oli puhkikulunut, en raaskinut hattivatteja heittää menemään. Mutta uuden hiirimaton tilasin, tai oikeastaan kaksi: toinen kulkee läppärilaukussa ja toinen on työhuoneella. Hauskoja hiirimattoja ei tunnu löytyvän enää mistään. Korjaan hiirimattoja. Mukeista oli kahta eri versiota, joista tarjoan asiakaspalavereissa kahvia ja teetä. Painatusjälki on varsin kohtuullista, pienemmät liimasidotut muistilehtiöt olivat kappalehinnaltaan A5-muistivihon hintaisia. Tulipa testattua tässä kohtaa Vistaprinttiä, josta saa ihan kelpo tuotoksia yksittäiskappalein.

On mielenkiintoista tilata protokappaleita, sillä havaitsee aika nopeasti millä tavaroilla on oikeasti käytännöllisiä tarpeita. 

Tilauksellani on tarkoitus ja lähetän tässä sen myös universumille. Haluan jakaa osaamistani ja järjestää somedigi-aiheisia workshoppeja, joihin ihmisten olisi kiva saapua. He kokisivat aidosti tulleensa huomioiduksi. Eteen olisi katettu työvälineet ja osallistuja saisi pitää ne. – Miltä Sinusta kuulostaisi tällainen lähestymistapa tavaroiden ja tekemisen kautta oivalluksiin?


GRAAFINEN SUUNNITTELIJA NATASHA VARIS POHTII NATASHA DESIGN'IN BRÄNDÄÄMISTÄ, VISUAALISEN ILMEEN SUUNNITTELUA, FIILISTÄ JA TUNNETTA, MUSTAA JA VALKOISTA SEKÄ EHKÄ IHAN VÄHÄN MARKKINOINTIKAMPANJAA SOMESSA.

#asenne #asiakaslupaus #asiakaspalvelu #asiantuntija #brändi #copy #digitaalisuus #digitalisaatio #digitekijä #digipalvelut #digituotteet #FUNtastic #graafinensuunnittelu #hackathon #hoffice #innostus #koulutus #konseptisuunnittelu #konseptointi #lean #markkinointi #markkinointikampanja #markkinointistrategia #motivaatio #myynti #opiskelu #oppiminen #organisaatio #painolaatu #painotalo #painotuotteet #SeniorAdvicer #sisällöntuotanto #slogan #some #somedigi #somekampanja #sosiaalinenmedia #strategia #suunnitteluprosessi #tarina #tiimi #tilaus #toimitus #tunne #valokuvaus #verkkosivut #verkkosivualustat #verkkosivunhallintajärjestelmä #videointi #viestintä #visuaalinensuunnittelu #workout #workshop #yhteistyö #yrittäjä #yritys

Natasha Design Ky