Palveluverkkokauppa toimii hyvänä showroomina

EI OLE YHDENTEKEVÄÄ, MINKÄ NÄKÖINEN YRITYKSESI ON INTERNETISSÄ.

Mutta mitäpä jos yrityksellesi olisi helppoa hankkia visuaalista ulkonäköä verkosta? Kyllä! Luit oikein.

Natasha Design auttaa yrityksiä brändin suunnittelussa ja kirkastamisessa. Palvelu- ja toimintatapa on sparraava ja työtä tehdään rinnakkain asiakkaan kanssa. Toteutamme digitaalisesti visuaalisia myynti- ja markkinointikampanjoita sosiaalisen median kanavilla.

Natasha Design haluaa tehdä ostamisen ja  budjetoinnin helpoksi.

Mitäpä jos voisit ostaa palveluna graafista suunnittelua tai visuaalista sparrausta?! Kuulostaako jännittävältä vai peräti helpottavalta? Natasha Design loi palveluverkkokaupan, johon on luotuna tyypillisimmät palvelutuotteet, joita graafinen suunnittelija tuottaa. Ajatuksena oli läpinäkyvämpi hinnoittelu ja sen kautta helpompi ostaminen.

Palveluverkkokauppa toimii hyvänä showroomina yritykselle

– Palveluverkkokauppamme toimii hankintojen suunnitteluvaiheessa hyvänä sparrarina ja suuntaa-antavana työkaluna ihmisille, jotka funtsivat yrityksen perustamista tai kilpailuttamista organisaation hankinnoissa, sanoo rohkeasta ja raikkaasta kädenjäljestään tunnettu visualistimme Natasha.

– En usko, että kukaan tulee ostamaan luottokortilla 995 euron arvosta silmiään räpäyttämättä, mutta hyvänä showroomina palveluverkkokauppa toimii, Natasha pohtii pilke silmäkulmassa.

Käy rohkeasti sisään! Kurkkaa palvelutuotteet, ja jos vakuutuit, käy tykkäämässä Natasha Designista Facebookissa.

ND_RetroTV.png
 

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA NATASHA VARIS HALUAA LÄPINÄKYVÄMPÄÄ PALVELUJEN TARJONTAA INTERNETISSÄ. SIKSI HÄN LOI KAAKON KULMALLE ENSIMMÄISEN VERKKOKAUPAN, JOSTA VOI AIKUISTEN OIKEASTI OSTAA LUOTTOKORTTIA VILAUTTAMALLA VAIKKA VISUAALISEN BRÄNDI-ILMEEN.

#asenne #asiakaslupaus #asiakaspalvelu #asiantuntija #brändi #brändikuntoon #bränditkuntoon #graafinensuunnittelu #kampanja #konsepti #konseptisuunnittelu #konseptointi #lean #markkinointi #markkinointikampanja #markkinointistrategia #motivaatio #myynti #oppiminen #organisaatio #palveluverkkokauppa #sisällöntuotanto #slogan #some #somekampanja #sosiaalinenmedia #suunnitteluprosessi #tarina #tiimi #tilaus #toimitus #tunne #valokuvaus #verkkokauppa #videokuvaus #viestintä #visuaalinensuunnittelu #workout #workshop #yhdestoistahetki #yhteistyö #yrittäjä #yritys

Natasha Design Ky