Aina on hyvä hetki laittaa brändit kuntoon

Brändit_kuntoon_banneri_3000x1500pix.jpg

Natasha Design’in toimitusjohtaja ja brändisoturi Natasha Varis päätti lähteä toteuttamaan pitkään hautuneena olleen unelmansa konseptoida palvelun nimellä Brändit kuntoon.

– Se itse asiassa syntyi jo kun lähdin kehittämään itselleni verkkoenkeli-profiilia (2014), jonka jälkeen syntyi brändienkelit-verkkosivu (2015). Tuolloin itse en ollut vielä kypsä, joten idea ei luonnollisesti saanut tuulta toteutukseen, sanoo Natasha.

Syksyllä 2018 Natasha Design Ky haki PRH:lta tavaramerkkiä. Nimeä ja konseptia piti päästä mahdollisimman pian myös testaamaan.

Aina on hyvä hetki laittaa brändit kuntoon

Ensimmäisellä kerralla kuitenkin kokeiltiin Brändit kuntoon! Yhdestoista hetki -kampanjaa, joka kantaisi tulevaisuuteen.

Aihiona oli kolme kampanjatoteutusta: Verkkosivut kuntoon viikossa, CV kuntoon illassa ja Markkinointi kuntoon. Brändit kuntoon -kampanjoihin tuotettiin sisällönkuvaukset, luotiin lyhyet (15 s) markkinointivideot ja kirjoitettiin auki kampanjaehdot sekä yhteydenottolomake.

– Olin aluksi todella jännittynyt, lupaanko liikaa, pystynkö aikataulullisesti hallinnoimaan toimeksiannot, entä jos kukaan ei olekaan kiinnostunut laittamaan brändiään kuntoon, Natasha pohdiskeli.

– Sitä ei kuitenkaan ehtinyt montaa minuuttia murehtia, sillä on olemassa vetovoiman laki, Natasha muistutti virnistellen itseään ja jatkoi sinnikkäästi arkeaan ja työtään.

Ensimmäinen kampanja julkaistiin lokakuussa sosiaalisen median kanavilla (Facebook, Twitter ja LinkedIn) ja saimme mukavasti huomiota sekä muutaman toimeksiantoon johtavan yhteydenoton. Kampanja päättyi 11.11.2018, samaan aikaan kuin tämä kirjoitus julkaistiin.

Tavoitteena oli lanseerata Brändit kuntoon -konsepti, olla mahdollisimman läpinäkyvä, kertoa hinnat ja palvelun sisältö selkeästi.

MARKKINOINTIVIDEOT BRÄNDIT KUNTOON -KAMPANJASTA

 

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA NATASHA VARIS POHTII SUUNNITELLESSAAN BRÄNDIT KUNTOON -PALVELUKONSEPTIA IMMATERIAALISIA OIKEUKSIA, ASIAKKAAN TODELLISTA TARVETTA PALVELULLE, KÄYTTÖÖNOTON HELPPOUTTA JA TOTEUTUSPROSESSIA.

#asenne #asiakaslupaus #asiakaspalvelu #asiantuntija #brändi #brändikuntoon #bränditkuntoon #graafinensuunnittelu #kampanja #konsepti #konseptisuunnittelu #konseptointi #lean #markkinointi #markkinointikampanja #markkinointistrategia #motivaatio #myynti #oppiminen #organisaatio #promo #promootio #sisällöntuotanto #slogan #some #somekampanja #sosiaalinenmedia #suunnitteluprosessi #tarina #tiimi #tilaus #toimitus #tunne #valokuvaus #videokuvaus #viestintä #visuaalinensuunnittelu #workout #workshop #yhdestoistahetki #yhteistyö #yrittäjä #yritys

Natasha Design Ky