Yrittämisen lahja

Elämä on lahja ja kokemusten vaiheet tupsahtavat syliin omalla rytmillään. Kuten kaikki, olemme matkalla. Minun matkani on tulla itseni kanssa sinuiksi. – niinpä. Luulin olevani sinut itseni kanssa, mutta tajusin, että jollain syvemmällä tasolla en olekaan. Ja neljän vuoden kuluttua täytän jumala-auta viisikymmentä! Se on kyllä hienoa. Mutta sitä ihmettelen, mikä tässä elämässä on niin vaikeata ymmärtää? Ja voiko tälleen kirjoittaa yrityksen blogissa?

Read More
Natasha Design Ky
SMMT.fi

Suomen merimuseon tuki ry:lle toteutettiin verkkosivut osoitteeseen https://www.smmt.fi/ Yhteistyö Suomen Merimuseon intendentti Pia Paukun ja amanuenssi Erik Tirkkosen kanssa sujui mutkattomasti ja aikataulussa. Myöhemmin Natasha Design sai toteuttaa Suomen Merimuseon tuki ry:lle kesällä 2018 yhdistyksen markkinointikäyttöön esitteen ja VIP-passit, jaettavaksi Kotkan Meripäivillä.

Read More
Natasha Design Ky
Bränditavaroita

Koskaanhan ei voi olla liikaa kasseja! Vai mitä?! Varsinkaan jos sen kassin sisällä on workshoppiin vietäväksi ilahduttavia GiveAway-liikelahjoja. Suunnittelijana olen vähän pöhkö. Muumi-hiirimatto oli aivan puhkikulunut, en raaskinut hattivatteja heittää menemään. Mutta uuden hiirimaton tilasin, tai oikeastaan kaksi: toinen kulkee läppärilaukussa ja toinen on työhuoneella. Hauskoja hiirimattoja ei tunnu löytyvän enää mistään. Korjaan hiirimattoja.

Read More
Natasha Design Ky
Vaaleanpunaista brändiä

Ensimmäisen kerran elämässäni sain suunnitella vaaleanpunaisen brändin! Asiakkaana kaksi rohkeaa Pakarantrimmaajaa, Tommi Pylkkänen ja Janne Ehrukainen, jotka liikunnan ilon yhdistystoiminnasta innostuneina päättivät tehdä harrastuksesta työhyvinvointi-liiketoiminnan.

Read More
Natasha Design Ky
Kaamosauringon voimaa

Olen hämilläni. Viikon sisällä olen saanut itsetuntoa mairittelevia kohtaamisia, joista on syntymässä tarinoita. Pääsen sparraamaan kiehtovassa projektissa Senior Advicer'ina ja minut on kutsuttu ensi vuodeksi Kymenlaakson kauppakamarin Digivaliokuntaan!

Read More
Natasha Design Ky
Palvelu on kombo

Ei ole yhdentekevää kuinka palvelen ja autan ihmisiä. Harjoitus tekee mestarin, mutta luonteessa pitää olla intohimoa auttamiseen ja pisara hulluutta. – Olen pohtinut minkälaisten ihmisten kanssa haluan tehdä yhteistyötä. Tulevatko ihmiset luokseni vai ohjaudunko minä ihmisten luo. Kohtalon sormi on monesti tarkoituksenmukainen. Minulle opetetaan jotakin arvokasta elämästä, kuuntelemaan asiakasta, vaikka tulisikin vähän hiki.

Read More
Natasha Design Ky
Verkkosivun roadmap

Olisiko aika tarkistaa verkkosivun roadmap? natashadesign.fi -sivustoa puunattiin vuodenvaihteessa (2016–2017) opintoihin liittyen. Matkalla syntyi muun muassa tämä alla oleva tarkistuslista, ja arvaappa mitä? Yhtäkkiä tunsin voimakasta tarvetta luopua kaikesta vanhasta ja lopetin huolella rakennetut sivut yhdellä kertaa. Sinne män!

Read More
Natasha Design Ky
Yrittäjän eväät

Kun eväänä on aitoa ruista ranteessa, jaksaa innostaa ja motivoida muitakin sekä tietysti tuottaa pöllöjä ideoita. Sain kutsun BNI Finlandin verkostotapaamiseen ja pyyhkäisin aamuseiskaksi Järvenpäähän. Hauskaa ja tehokasta meininkiä! Kutina jäi. – Vaan taisi olla yksipuolinen kutina. ;-)

Read More
Natasha Design Ky
Stand-up for the brand!

Rakastu keskeneräisyyteen, surffaa muutoksen harjalla, hyppää altaan syvään päähän, aseta tavoitteesi sinne missä pippuri kasvaa, uskalla lentää ja olla läsnä ihmisille, jotka haluavat innostua, oppia ja kehittää taitojaan. Luo jakamisen kulttuuria ja ole kiltti, niin sinullekin ollaan kilttejä. Eikö..?

Read More
Natasha Design Ky
Kaapelilla tavataan!

Digilakipalvelun visuaalinen ilme verkkosivuilla on innostavan yhteistyön ansiota asiantuntijoiden kanssa. Verkkosivujen integraatio ja uudistusprojekti lähti käyntiin sekä käyntikorttien ja myynti-markkinointiesitteiden suunnittelu ja toteutus. Natasha Design on aivan innoissaan yhteistyöstä startup-yrityksen kanssa, jonka slogan on: “Jotta ihmisten ei tarvitsisi riidellä.”

Read More
Natasha Design Ky
Brändin rakennusmatka

Brändin rakentaminen on matka. Natasha Design Ky esittelee ylpeänä kotikaupunkiaan Kotkaa tässä esittelyvideossa, jonka graafinen suunnittelijamme Natasha Varis toteutti keväällä 2017 osana opintotehtäviään Haaga-helian ammattikorkeakoulussa.

Read More
Natasha Design Ky
Ätshii!

Olen Helsinki-reissulla, matkalla kohti Kaapelitehdasta viettämään Agensin kesäpäivää. On ihana elokuinen aamu ja tapaan samalla sijoittajan. Käyn samalla reissulla rekisteröimässä yrityksen. Olen innoissani uudesta asiakkuudesta! Saan tehdä yhteistyötä asiantuntijoiden kanssa. 

Read More
Natasha Design Ky