Cart 0
 
SOMEDIGI_2018_Banneri_2490x1670pix.jpg
 
ND_Somedigilaastari.png

KYSYMYKSIÄ JA IHMETTELYÄ MATALAN KYNNYKSEN TAKTIIKALLA.

HANKKIKAA SOMEDIGI-SPARRAUSTA AKUUTTIIN TARPEESEEN TAI ÄKILLISEEN PULMAAN, MYÖS VIERIHOITONA.

Tarvitsetko apua sosiaalisen median kanavissa, tilin luonnissa, kuvabannerin toteutuksessa, idean jalostamisessa? Tämä Somedigi®-sparraus on Sinulle nopea ja helppo apu näyttää kyntesi!

Haluan lisätietoja *

SUHTAUDUTKO INTOHIMOISESTI OPPIMISEEN JA ITSESI KEHITTÄMISEEN? TÄMÄ ON SINULLE!

HANKKIKAA VAHVISTUSTA YRITYKSENNE, PALVELUN TAI TUOTTEEN NÄKYVYYTEEN.

Brändi kuntoon yhdessä! Somedigi®-kuntokuuri kahden henkilön tiimille paikan päällä tai diginä webbinaarin muodossa. Sinä päätät.

Haluan lisätietoja *
ND_BrändiWORKOUT.png

ND_SomedigiWORKSHOP.png

TIIMEILLE JA ORGANISAATIOILLE OIVA APU INNOSTAA YHTEISEEN JA MERKITYKSELLISEEN TEKEMISEEN, PILKE SILMÄKULMASSA.

HANKKIKAA SOMEDIGI-VALMENNUSKURSSI PAIKALLISESTI ANNOSTELTUNA.

Somedigi®-workshop on hyvä tapa saada työyhteisö saman pöydän äärelle pohtimaan yhteisen asian toteuttamista sosiaalisen median kanavissa. Tiimeille ja organisaatioille oiva apu innostaa yhteiseen ja merkitykselliseen tekemiseen, pilke silmäkulmassa.

Haluan lisätietoja *

 
 
Somedigi_Sähköistä_osaamista_2018.png
 

Etsitkö asiantuntijaa, joka puhuu somesta & digistä empaattisesti?

DIGITALISAATIO ON JO TÄÄLLÄ! JA TEKOÄLY TUOSSA. EEEEEIIIIIII HÄTÄÄ. AUTAMME PULASSA OLEVIA IHMISIÄ TERMIEN JA KÄYTÄNNÖN KANSSA. välitÄMME Somedigi®-lähettiläitä TARPEISIINNE.  

 
 
 CRISTINA ANDERSSON © VALOKUVAAJA VESA RAHKOLA

CRISTINA ANDERSSON © VALOKUVAAJA VESA RAHKOLA

ROBOTISAATION  JA VOITTAMISVALMENNUKSEN ASIANTUNTIJA / CRISTINA 

"Intohimoni on auttaa ihmisiä oppimaan ja voittamaan."

Cristina on myös erikoistunut energiaa mobilisoivaan voittamisvalmentamiseen, energioiden johtamiseen ja tunnelman luomiseen. Voittava ihminen, tiimi tai organisaatio ei aina tarvitse huippusuoritusta voittaakseen. Energioiden yhteensovittaminen tehtävien kanssa riittää. Näin vähennetään uupumusta ja lisätään työn ja saavuttamisen iloa. 

”Intohimoni on auttaa ihmisiä oppimaan ja voittamaan. Tiesin jo aikaisessa vaiheessa uraani, että elämäni tarkoitus on tuottaa oppimisen iloa ja riemua. Puhun mielelläni näistä aiheista tavoitteenani innostaa ja kannustaa rohkealle kehittymisen ja valmentautumisen polulle päämääränä ainutlaatuiset saavutukset ja riemulliset voitot. Kokeneena konsulttina autan myös yritystäsi kohtaamaan voittamisen haasteet”.
– Cristina Andersson

 

 

ASIAKASPALVELU- JA VUOROVAIKUTUSTAITOJEN ASIANTUNTIJA / MINNA 

"Voisiko intuitiivinen päätöksentekotyyli toimia vieläkin vahvemmin ja tietoisemmin yhtenä strategiasuunnittelun välineenä?"

Tietoyhteiskunnassa johtamisen merkitys kasvaa. Työntekijöistä ja alaisista yhä useampi työskentelee omasta kodista käsin itseohjautuvasti ja itsenäisesti. Lisäksi moni työskentelee projektitöissä ja erilaisissa tiimeissä ja jopa useammissa projekteissa ja tiimeissä yhtä-aikaisesti.  Muuttuneessa maailmassa ja työhiearkiassa tarvitaan uudenlaisia johtamisvalmiuksia. Tämän päivän johtajalla tulee olla kykyä saada alainen haluamaan samaa asiaa kuin mitä työnesimiehenä itsekin haluaa. Viestin perille saamiseksi tarvitaan tunneälyä.

Minna_2000pix_IMG_4478.jpg
 

 
NatashaVaris_©Valokuvaaja_Maria_Kalmi.jpg

VISUAALISEN BRÄNDI-ILMEEN JA SOMEDIGI-MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJA / NATASHA

"Empaattinen kohtaaminen on välttämätöntä, kun käydään käsiksi yrityksen sieluun."

Pelot ohjaavat ihmistä olla ottamatta riskejä, pysytään mukavuusalueella vaikka liiketoiminta tappiolla. Vuosituhannen vaihteessa uudistumisesta on tullut 18 kertaa kovempaa. Natasha innostaa ja motivoi visuaalisen brändi-ilmeen inhimillisen merkityksen vaikutusta yrityksen liiketoiminnan strategian kautta. Sitouttamalla koko yrityksen henkilöstön, niin johdon kuin tekevät kädet ja päät saman ilmeen äärelle – voimme toteuttaa luottamuksellista vuorovaikutusta asiakkaittemme kanssa. 

 

 

HAE SOMEDIGI®-LÄHETTILÄÄKSI!

Kerro itsestäsi, miksi olet hyvä somedigi®-lähettiläs – me haluamme tavata Sinut! :-)

 

SOMEDIGI®-HAKEMUS

Nimi *
Nimi
Puhelinnumero *
Puhelinnumero
Tietojani saa tallentaa ja käyttää yhteydenottoa varten vain tätä hakemusta koskien. *
Tämä hakemus on ehdottoman luottamuksellinen. Meillä ei ole töissä robottia eikä puhebottia, vaan kaikki käsitellään ihmiskäsin ja -päin. SOMEDI® ei siis spämmää – eikä lähetä yhden yhtä markkinointipostia.